Skönhetsredaktör Maria Ahlgrens bästa julklappstips på Black Friday

Årets julkollektioner är här – detta är vad Damernas Världs skönhetsredaktör hoppas fynda på rean!

Det här är vårt redaktionella urval av favoritprodukter. Vi kan tyvärr inte garantera att allt är på rea då erbjudanden hos återförsäljare kan justeras från dag till dag under Black Weekend. Hoppas att du ska hitta ett riktigt fynd bland våra favoriter!

LÄS MER: Stor guide: så mycket rea har butikerna under Black Friday

Skönhetsredaktörens bästa julklappstips

Mascaran Hourglass Caution extreme lash mascara borde som namnet antyder förses med varningsetikett, för här slår nämligen fransarna i glasögonglaset. Även omfånget sväller, och den imponerande effekten sitter kvar natten lång.

Läs mer och köp mascaran här.

 

Ögonskuggan Eyes to kill stellar från Armani i nyans 02 Halo är den ultimata partyskuggan med täta pigment i krämig gelétextur som glimrar i kapp med midvinternattens stjärnor.

Läs mer och köp ögonskuggan här.

 

Parfymen Carolina Herrera vet att skyhöga klackar är ett säkert sätt att få en kvinna på fall. Samlarutgåvan Good girl velvet fatale edp innehåller samma tuberos- och jasminspetsade doft som originalet, men i en sammetsklädd sko.

Läs mer och köp parfymen här.

 

Puderdosan By Terry har skapat jultradition med sin

årliga festkollektion. Årets kronjuvel är Gem glow trio compact face powder med ljusreflekterande puder i tre nyanser som bäddar in ansiktet i varm lyster utan glitter.

Läs mer och köp pudertrion här.

 

Nagellacket Chanel kan konsten att skapa tidslimiterade

nagellack som får nätets andrahandsmarknad att explodera. Le vernis i nyans 927 Opulence flyter i ett gränsland mellan rosa, rött, guld och brons, och är vinterns mest begärliga nagelpynt.

Läs mer och köp lacket här.

 

Läppfärgen YSL Beautys flytande läppfärg Tatouage 

couture the metallics lipstick i nyans 107 Magnetic prune fångar flera trender – den metalliska, den matta ytan och den djupa plommon­färgen. Klarar flera vändor under misteln.

Läs mer och köp läppglanset här.

LÄS MER: Bästa skönhetsprodukterna 2018 – här är listan med alla årets vinnare

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!