Skönhetsredaktören listar sina vårfavoriter från budget till lyx

Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe-Grahn tipsar om osynligt torrschampo och hudvårdsapparaten som ger salongskänsla hemma.

H

igh tech-hudvård, hårprodukter, sommarmakeup och en god doft – här är produkterna som skönhetsredaktör Anja Skeppe-Grahn absolut inte vill vara utan just nu.


1. Mjuk och lätt mysk från Narciso Rodriguez

pure musc narciso rodriguez parfym recension 2019

Narciso Rodriguez doft Pure Musc for her lyckas vara både mysig och fräsch – en perfekt sofistikerad vår – och försommardoft. Den passar även väldigt bra att ha under de andra For her-dofterna, och jag brukar komplettera med originalet på kvällen för att få lite extra drag i doften. Läs mer och köp här.


2. Diadem signerat Prada

prada diadem 2019

Trenden med håraccessoarer är här för att stanna och dyrgripen från Prada kommer tveklöst att rädda mig från många dåliga hårdagar. Läs mer och köp här.


3. Foundation från Beautyblender

beautyblender foundation recension 2019

En ny favorit i min foundationgarderob är Bounce från Beutyblender. Förutom egenskaper som en återfuktande formula med matt finish har den 40 nyanser i sortimentet vilket möjliggör en närmast perfekt färgmatchning. Läs mer och köp här.

SUPERTIPSET! Foundationflaskan har en ”tallrik” på baksidan som med hjälp av den ikoniska Beautyblendersvampen gör att det blir minimalt med kladd.


4. Läppglans från Sensai – mot torra läppar

sensai lip gloss recension 2019

Sensais ikoniska läppsalva Cellular performance total lip treatment är sedan länge ett måste under natten för mina kroniskt torra läppar. Den nya glansvarianten Total lip gloss shimmer gör läpparna fint rosa och glossiga dagtid. Läs mer och köp här.


5. Torrschampo från Noir Stockholm

noir stockholm torrschampo recension 2019

Noir Stockholms torrschampo Secret veil ger håret en ren känsla, men utan den sträva texturen och de pudriga spåren som så många andra torrschampon lämnar efter sig. Läs mer och köp här.


6. Nuface – mini facial toning device – salongskänsla hemma

nuface recension 2019

Mikroström har länge bara varit tillgängligt vid salongsbesök, men nu lanseras Nuface –Hollywoodkändisarnas favoritapparat för hemmabruk – i Sverige. Mini facial toning device ger en omedelbar uppstramning men med kontinuerlig användning får ansiktet ett bestående lyft. Läs mer och köp här.


7. Bronzer från Chanel

chanel puder recension 2019

En skir, matt bronzer och en lätt, lystergivande highlighter – Chanels duopalett skapar vårens mest naturliga slöjor av solkysst färg. Läs mer och köp här.