Artikeln innehåller annonslänkar

Läppglans – här är de allra bästa.
Läppglans – här är de allra bästa. Foto: Jason LLoyd Evans

10 bästa läppglansen – som toppar alla listor

Läppglans är en evig troföljare i sminkväskan – ofärgat, med snyggt skimmer, lip plumber eller med snygg kulör. Vi listar de 10 bästa läppglansen enligt alla topplistor.

Vilket läppglans är bäst? Åsikterna är många – men topplistorna ljuger inte. Damernas Värld listar de 10 mest populära glansen från alla beautyjättar – allt från lip plumbers till skimrande glans.

LÄS OCKSÅ: Läppstift – bäst i test och så får du färgen att hålla hela dagen

1. Clarins Instant Light Lip Perfector – läppglans med återfuktande effekt

Klassiskt läppglans från Clarins i praktisk tub. Återfuktar läpparna och finns i flera olika nyanser. Läs mer och köp här.

Clarins Instant Light Lip Perfector

2. Total Lip Gloss, Sensai – bästa genomskinliga läppglanset som håller

Total Lip Gloss från Sensai håller länge med sin rosa flytande textur som har lätt förstorande effekt. Läs mer och köp här.

Total Lip Gloss, Sensai

3. Buxom Full-On Plumping Lip Cream White Russian – läppglans som förstorar läpparna

Många hyllar Buxom Full-On Plumping Lip Cream White Russian är ett läppglans med förstorande efffekt som hyllas av många. Buxom Full-On™ Plumping Lip Cream White RussianFinns i flera nyanser och ger fylligare läppar. Läs mer och köp här.

Buxom Full-On™ Plumping Lip Cream White Russian – läppglans med förstorande effekt.

4. Kicks Beauty Lip Plumber – förstorande läppglans till budgetpris

Kicks egna Lip Plumber är populär på topplistorna. Läppglanset stimulerar kollagenproduktionen i läpparna och ökar cirkulationerna som ger större läppar tillfälligt. Läs mer och köp här.

Kicks Beauty Lip Plumber

5. Gloss Bomb Lip Luminizer, Fenty Beauty by Rihanna – klibbar inte

Gloss Bomb Lip Luminizer från Fenty Beauty by Rihanna hyllas då det inte klibbar och för att det ger explosiv glans. Pluspoäng för att det håller länge! Läs mer och köp här.

Gloss Bomb Lip Luminizer, Fenty Beauty by Rihanna

6. Enamored Lip Gloss, Marc Jacobs Beauty – återfuktar och sitter länge

Enamored Lip Gloss från Marc Jacobs Beauty är uppskattat för sina flera nyanser och för att det återfuktar läpparna. Dessutom sitter det hela dagen! Läs mer och köp här.

Enamored Lip Gloss, Marc Jacobs Beauty

7. Color Elixir Cushion Lipstick, Max Factor – utan glitter och naturlig färg

Color Elixir Cushion Lipstick från Max Factor får högsta betyg av många i test för att det ger en naturlig finish och att det är fritt från glitter samt gör läpparna mjuka och smidiga. Läs mer och köp här.

Color Elixir Cushion Lipstick, Max Factor

8. Butter Gloss, Nyx Cosmetics – härlig konsistens och smak

Butter Gloss från Nyx Cosmetics går att användas både för sig själv eller ovanpå ett läppstift. Det har en halvtäckande färg och hyllas för sitt låga pris. Läs mer och köp här.

Butter Gloss, Nyx Cosmetics

9. Multi Vitamin Gloss, Isadora

Budgetgloss från Isadora med semi-transparent färg. Innehåller antioxidanter som ska ge mjukare läppar och hyllas speciellt för att det inte kladdar. Läs mer och köp här.

Multi Vitamin Gloss, Isadora

10. L'Absolu Lacquer Lipgloss, Lancôme – läppglans som håller hela dagen

L'Absolu Lacquer Lipgloss från Lancôme är populär på grund av dess hållbara formula, lyxiga förpackning och lättarbetade pensel. Dessutom sägs det hålla hela dagen. Läs mer och köp här.

L'Absolu Lacquer Lipgloss, Lancôme

LÄS OCKSÅ: Så blir du av med torra läppar – enkla knepen som funkar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!