Så ska du måla glitternagellack för bäst resultat (vi har gjort helt fel!)

Glittrande naglar – så snyggt men ack så svårt att få till. I alla fall om man är ute efter ett heltäckande resultat som glittrar lika fint och tjockt som lacket gör i flaskan. Men med det här geniala och enkla knepet blir det betydligt lättare.

Det är Youtubeprofilen Kelli Marissa som har utarbetat knepet som ger dig riktigt maffiga glitternaglar på ett kick. Så här går det till!

Detta behöver du:

● Baslack

● Glitternagellack

● Makeup-svamp

● Topplack

● Eventuellt också något som täcker huden runt nageln för att undvika att lacket fastnar där. Kelli använder flytande latex, men det går lika bra med ett tjockt läppbalsam eller tejp. Du kan också att köra utan "skydd" och istället vara beredd med nagellacksremover och tops.

LÄS OCKSÅ: Så tar du bäst bort ditt glitternagellack

Så här går du till väga för att få till det perfekta glitterlacket:

Steg 1: Applicera baslack.

Steg 2: Om du vill, täck huden runt nageln med någon sorts skydd.

Steg 3: Måla glitterlack på makeupsvampen.

Steg 4: Tryck försiktigt på glitterlacket på nageln med hjälp av makeup-svampen. Det är det här som är själva tricket; svampen suger upp en stor del av själva lacket men lämnar kvar glittret vilket gör det mycket lättare att få ett tätt, heltäckande resultat.

Steg 5: Dra bort det eventuella skyddet från huden, eller städa upp det glitter som har hamnat utanför nageln med hjälp av remover och bomullspads eller tops.

Steg 6: Applicera topplack så att glittret fäster ordentligt på nageln.

Steg 7: Klart!

Här kan du se hela videon med Kelli Marissas glitterlacksknep:

Tack VeckoRevyn för inspirationen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Damernas Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande