Makeup med dramatiskt skimmer

Mixen mellan matt och skimrande är lika vacker som modern. Det här är en makeup som är lätt att lägga och som med intensiva ögonskuggor blir perfekt till helgens fester.

Börja med att applicera en primer. Lägg därefter en mörk, matt ögonskugga över hela ögonlocket och i globlinjen. Använd en ren pensel eller tops för att mjukt tona ögonskuggans övre kant.

Välj en skimrande ögonskugga i en ljusare nyans än den matta och applicera den mitt på ögonlocket. Om du vill förstärka den matta ögonskuggan så applicera ytterligare lite av den, tona sedan skuggorna in i varandra så att övergången blir mjuk.

Rama in ögat genom att lägga lite av den mörka matta ögonskuggan i den yttre vrån under ögat. Längs med de undre ögonfransarna applicerar du sedan en tunn linje med den skimrande ögonskuggan. Avsluta med mascara.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!