DV TESTAR: Bronspuder som fixar solbrännan

Ämnen i artikel:

Känns vårens första solbränna långt borta? Fuska fram fin färg med hjälp av ett härligt solpuder. DV listar 6 varianter för både små och stora plånböcker - och korar dessutom det bronspuder som är bäst i test.

Så applicerar du solpuder

1. Solpudret ska appliceras där du naturligt blir solbränd först, det vill säga på ansiktets högsta punkter. Applicera med en stor puderborste eller en borste avsedd för just solpuder för bästa resultat.

2. Börja med att lägga solpudret högt på kindbenet och fortsätt sedan med en lätt dutt på hakan, näsryggen och tinningarna.

3. Svep gärna lätt med borsten även över pannan.

4. Att arbeta med lätt hand är A och O när det gäller sol-puder, annars ser ditt ansikte bara smutsigt och fläckigt ut. Lägg hellre på lite och arbeta upp den effekt du vill ha.

5. Bär du urringat? Glöm inte att applicera lite solpuder på nyckelbenen och i dekolletaget, det gör att din solbränna ser mer naturlig ut.

1. Rituals Natural bronzing powder, 209 kr.

POÄNG: 4,8

OM PRODUKTEN: Vackert mönstrat puder som ligger i en dosa utrustad med spegel. Doftar svagt och fräscht. Ger ett matt och naturligt resultat utan glitter, bra. Det behövs inte mycket av produkten för att få önskad effekt. Sitter helt okej under dagen men en ny dos kan behövas på kvällen. Lyxig känsla till bra pris.

2. Sans Soucis Bronzing powder, 259 kr.

POÄNG: 4,6

OM PRODUKTEN: Dosan är lite krånglig att öppna, men innehåller en spegel och två olikfärgade skuggor, vilket är toppen. Den ena innehåller glitter, den andra är matt. Perfekt när du vill blanda till en egen nyans med valfri mängd glitter. Luktar ingenting och sitter bra.

3. Lancôme Star bronzer intense, 435 kr.

POÄNG: 4,4

OM PRODUKTEN: Mycket snygg dosa som innehåller en spegel, borste medföljer inte. Doftar svagt av parfym, vilket kan störa doftkänsliga. Pudret innehåller glitter, så var försiktig vid applicering. Ger ett fint och skirt resultat, perfekt i dekolletaget kvällstid. Känns drygt, men behöver bättras på under sena eftermiddagen.

4. Isadora Bronzing powder, 198 kr.

POÄNG: 4,3

OM PRODUKTEN: Riktigt stor dosa som innehåller spegel men ingen borste. Är tänkt att användas över hela kroppen. Ger en fin färg och precis lagom med skimmer. Ganska dryg produkt till ett bra pris. Den osmidiga storleken drar ner betyget, men effekten är det inget fel på.

5. Sensai by Kanebo Bronzing powder, 455 kr.

POÄNG: 4,1

OM PRODUKTEN: Praktisk dosa som innehåller både spegel och borste, fantastiskt! Själva pudret är ganska glittrigt, vilket lämnar små guldkorn på huden. Troligen snyggare på en hud som redan är lätt solbränd än på en vinterblek. Det behövs dock bara lite för ett solkysst resultat, så produkten känns dryg. Sitter som berget hela dagen.

6. Smashbox Bronze lights skin perfecting bronzer, 320 kr.

POÄNG: 3,9

OM PRODUKTEN: Innehåller varken spegel eller borste, synd. Skruvanordningen är toppen, eftersom det minimerar risken för smul i väskan. Luktar ingenting, vilket är bra för doftkänsliga. Ger en relativt kall och matt nyans som känns naturlig. Produkten känns dryg och färgen sitter bra hela dagen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!