DV TESTAR: Crèmerouge som ger härligt rosiga kinder

I höst är det trendigt med riktigt rosiga kinder. På en torr hud passar ett crèmerouge som ger ett mjukt och jämnt resultat extra bra. Men vilket är bäst? DV har testat en hel rad crèmerouge och korat bäst i test.

Så använder du crèmerouge:

1. Välj en nyans som ser ut som dina kinder när du rodnar. Du kan nypa dig i kinderna för att se nyansen.

2. Applicera antingen på osminkad hud eller efter att du har lagt din bas med foundation och concealer.

3. Använd antingen fingrarna, en foundationpensel eller en svamp.

4. Dutta ut rouget, börja på äppelkinderna och fortsätt upp mot hårlinjen.

5. Massera in i huden och se till att färgen tonas ut så att det inte syns några kanter.

6. Börja med lite rouge och lägg sedan på mer om du inte tycker att nyansen blir tillräckligt stark.

1. Elizabeth Arden Ceramide cream blush, 395 kr

POÄNG: 5,0

OM PRODUKTEN: Lätt att applicera, kladdar inte utan lägger sig slätt och jämnt på huden. Färgen ger ett naturligt och friskt intryck och håller hela dagen. Fin liten förpackning med smart spegel i locket.

2. Max Factor Miracle touch creamy blush, 90 kr 

POÄNG: 4,8

OM PRODUKTEN: Liten dosa som räcker länge. Lite färg skapar en fin och naturlig nyans som håller. Ingen spegel i dosan, men det låga priset kompenserar för det.

3. YSL Crème de blush, 360 kr

POÄNG: 4,5

OM PRODUKTEN: Konsistensen känns som mousse och går lätt att applicera med fingrarna. Färgen blir jämn med en aning skimmer i och håller ungefär en halv dag. Förpackningen är liten och elegant men utan spegel.

4. Kjaer Weis Cream blush, 495 kr

POÄNG: 3,8

OM PRODUKTEN: Krämig konsistens. Färgen blir fin och man ser pigg ut. Håller bara några timmar, men eftersom det krävs så lite vid varje applicering känns det ändå drygt. Förpackningen känns lyxig, men är lite för tung för att ha med sig i handväskan.

5. Mac Crèmeblend blush, 245 kr

POÄNG: 3,5

OM PRODUKTEN: Mjuk konsistens som är lätt att arbeta in i huden. Förpackningen är snygg och lagom stor, men hade varit ännu bättre med en spegel. Färgen blir naturlig på kinderna, men håller bara några timmar.

6. Face Stockholm blush, 195 kr

POÄNG: 3,3

OM PRODUKTEN: Konsistensen är väldigt krämig, på gränsen till smörig. På huden känns det silkigt men det ser på gränsen till för glansigt ut. Håller länge och känns dryg. Förpackningen är liten och behändig.

7. Youngblood Luminous crème blush, 320 kr

POÄNG:  3,0

OM PRODUKTEN: Len konsistens som är lätt att massera in. Ganska mycket krävs och ny applicering behövs efter bara några timmar. Med tanke på priset drar det ner betyget. Tyvärr ingen spegel i förpackningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!