Foto: Christofer Dracke

Från osminkad till chic afterwork

Att våga lite mer och släppa kontrollen var två saker som fick Betty Prom Bah att vilja göra om sig. Därför sökte hon till Ellos makeover och fick ett helt nytt utseende.

”En makeover behöver inte bara vara på utsidan utan kan även vara en pepp till sig själv att våga lite mer och unna sig något eget” säger Betty Prom Bah som till vardags arbetar heltid och har fullt upp med familj och barn. Det gör att hon som så många andra föräldrar inte får så mycket tid över till sig själv.

Av hundra sökande valdes fem kvinnor ut för en makeover med Ellos styling- och makeupteam. För Betty Prom Bah var det bland annat håret hon ville ha hjälp med. Efter att ha haft samma uppsatta frisyr i över tjugo år kändes det viktigt att hitta något som passade hennes personlighet. Även en bra foundation kändes angeläget att hitta.

”Det kan vara svårt att hitta en foundation som passar min hudfärg och det har gjort att jag aldrig har använt foundation utan som mest rouge, mascara och ögonskugga.”

Nu fick Betty tipset att blanda två till tre olika nyanser för att få fram rätt färg till ansiktet. Dessutom släpptes det lockiga håret ut och behandlades med en kräm och en spray.

”Nu känner jag att jag ser ut som den personen jag är”, säger Betty Prom Bah.

Vad kommer du ta med dig av den här dagen?

”Jag hade tur som fick vara med i det här och det betyder massor för mig. Bland annat kommer jag att ge mig själv lite mer tid och unna mig bra produkter. Något jag kanske inte gjort innan.”

Se hela filmen på Bettys förvandling här:

 

Köp produkterna som Betty fick här

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!