Foto: © Corbis. All Rights Reserved./All Over Press

Grace Kelly's hemliga skönhetsknep

Grace Kelly var fenomenal på att framhäva sina vackra drag och contouring som vi i dag hyllar till skyarna var en naturlig del av hennes makeup-rutin.
Grace Kelly använde redan på sin tid olika nyanser av rouge och puder för att på bästa sätt framhäva sina kindben Foto: © Corbis. All Rights Reserved./All Over Press

Kim Kardashian har i dag blivit synonym med contouring, men hon var långt ifrån den första som använde den smickrande sminktekniken. Grace Kelly använde redan på sin tid olika nyanser av rouge och puder för att på bästa sätt framhäva sina kindben. I prinsessans necessär ska det ha funnits tre nyanser av rouge, ett hon använde som klassiskt rouge, ett hon applicerade strax under kindbenet för att framhäva dess skugga och ett som applicerades på äppelkinden. Vill du lära dig mer om contouring kan du läsa en snabbguide om contouring vs solpuder här.

Bildkälla: Alloverpress, Källa: Marie Claire

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!