Äntligen – hypade sminket kommer till Sverige

Yeay! Nu behöver du inte ta dig till USA för att köpa den här designerns uppskattade smink –  i år hittar du det i Sephoras butiker i Sverige.

Vi var många som tog glädjeskutt när vi hörde att designgeniet Marc Jacobs skulle starta en beautylinje, som dessutom skulle säljas på Sephora. Besvikelsen var snudd på lika stor när vi insåg att svenska Sephora inte skulle omfattas av nyheten och att det skulle vara ett privilege för amerika-resenärer. Nu ett och ett halvt år efter att makeupen gjorde entré i amerikanska beautydiskar berättar Sephora att tiden är kommen även för de svenska butikerna.

Marc Jacobs har förutom en strålande meritlista som designer även blivit känd med märket som bär hans namn och vars väskor har fått stort genomslag på den svenska marknaden. Märket har sedan tidigare nosat på beautymarknaden främst genom parfymer, bland annat med storsäljaren Daisy.

Gilla oss på Facebook så missar du inga modenyheter!

DU VILL KANSKE ÄVEN LÄSA:

Här är H&M:s nya supersatsning

Plaggen alla pratar om – modebloggarnas favoriter från modeveckan

Marc Jacobs lämnar Louis Vuitton

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!