Rött läppstift som håller hela dagen (och natten)

Röda läppar är lika elegant som trendigt. På midsommarfesten passar de perfekt till en ljus sommarklänning och en vacker midsommarkrans med mycket vallmo, prästkragar och sommarblomster. Damernas.se guidar dig till sommarens röda läppar, och hur du applicerar läppstiftet så det håller – hela dagen (och natten).

Applicera en läppenna i läpparnas konturer. Börja i övre amourbågen och fortsätt med underläppen, fyll sedan i hela läpparna.

Applicera läppstiftet med en pensel. Om du vill ge intryck av att dina läppar är fylligare kan du applicera lite concealer i några små punkter mitt på läpparna. Ta sedan penseln och arbeta in concealern och läppstiftet i varandra så att det blir en jämn övergång.

Vill du ha ett matt resultat är du klar, vill du ge läpparna ett litet blänk applicerar du lite läppbalsam för en sista touch.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!