Så gör du Elsa Hosk-sminkningen!

Mängder av läsare har hört av sig. Ämnet? DV:s omslagsmodell Elsa Hosks sminkning.
Josefin Scherdin heter makeup-artisten bakom denna supersnygga och enkla makeup. Hon lär dig göra Elsa Hosk-sminkningen, och ger samtidigt sina bästa sminktips.

Hur tänkte du kring makeupen på Elsa Hosk?- Jag ville ha något enkelt och vårigt med "ton-i-ton"-skuggor och rosiga kinder. Jag fokuserade mest på Elsas ögon och plockade fram hennes blå färg! Det gjorde jag genom att skugga ögonen i en varm brun färg. Eftersom att det skulle kännas vårigt ville jag inte att makeupen skulle kännas tung, så jag valde att plocka fram Elsas egna drag.

Vad använde du för produkter?- Jag använde Lancômes concealer "Effacernes longue tenue" (nummer 01) under ögonen och vid näsan. En brun skugga från Håkansson vid ögonen och ett rouge från MAC i tonen "Springsheen" på kinderna. Fransarna målades med en volymmascara. Här använde jag "Volume million lashes" från L'Oréal och på läpparna använde jag "Sweet balm" i färgen "Abricot 04" från Lancôme.

När kan en makeup som denna passa?- Närsomhelst i princip, både till vardags och till fest.

Vad tycker du är viktigast i en makeup?- En snygg bas ger ett rent och fräscht intryck och ett par borstade bryn ger en pigg look samtidigt som ett par välformade bryn ramar in ansiktet på ett snyggt sätt.

Vilka makeup-trender ser du i vår?- Lägg krutet på smådetaljer i vår. Till exempel en naturlig make och ett par målade läppar eller ett par markerade ögonbryn.

Vilket är ditt bästa smiktips?- Ta hand om och vårda din hy, täck över det som behövs med en concealer och få en frisk bas med din egen glow.

AV: Elin Sunehed

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!