ANNONS

Innehåll från Yves Rocher

Fylliga, långa eller böjda fransar - så hittar du rätt mascara för dig

En bra mascaraborste är a och o för snygga fransar. Men vad är du egentligen ute efter? Fylligare fransar eller maxad volym? Oavsett vilket resultat du vill uppnå, så finns det något för alla. Här är den ultimata mascaraguiden som ger dig fransarna du drömt om.

Det är inte alltid lätt att hitta rätt i mascaradjungeln. Vad passar bäst för just dina ögonfransar? Yves Rocher har flera varianter med olika fokusområden. Här hjälper vi dig att hitta just din favorit.

1. Klassikern som ger volym - Extra-Volume Mascara Mascaraborsten som har både långa och korta fibrer, vilket ger massor av volym redan vid första appliceringen.

2. Ger långa, definierade fransar - 360 ͦ Length Mascara Gummiborste med klotformad ände så varenda liten frans fångas, formas och förlängs med perfekt definition.

3. För fylliga separerade fransar -  Lash Plumping Mascara Borsten fångar till och med de kortaste fransarna, eftersom den är gjord av fina och snedklippta fibrer.

4.  Maximal, oanständig volym - Sexy Pulp Ultra Volume Mascara En tjock och tät borste med generösa kurvor som följer fransraden perfekt. Ger ett resultat med nästintill oanständig volym!

5. För perfekt böjda och fylliga fransar - Mascara Volume Vertige Inbyggd reservoar ger intensiv volym och dramatiskt böjande effekt. Jämn, perfekt avvägd applicering som gör att du slipper doppa borsten i hylsan gång på gång.

Yves Rochers mascaror ger ögonmakeup som framhäver och fångar. Oavsett om det är volym, fyllighet eller ultimat längd som du vill uppnå, så har vi alltid en mascara som ger wow-effekt! Hemligheten finns i borsten - en bra mascaraborste är a och o för hela franslooken - för att inte säga för hela ögonmakeupen. Vi jobbar med olika fibrer för olika syften, exempelvis har den klassiska Extra-Volume Mascaran en borste med både korta och långa fibrer, vilket ger mycket volym redan vid första appliceringen. Detsamma gäller för Lash Plumping Mascara, som även finns som waterproof.

Yves Rochers mascaror har även olika innehåll beroende på vilket resultat mascaran syftar till att uppnå. I Sexy Pulp Ultra Volume Mascaran finns det Karnaubavax (palmvax), som omsluter och gör fransarna tjockare. 360 ͦ Length Mascara är berikad med mandelprotein för att öka fransarnas volym. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Yves Rocher och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!