Artikeln innehåller annonslänkar

Tre heta looker som du enkelt gör själv

Yves Rocher har skapat 3 unika makeup-looker enbart för Damernas Värld Guldknappen 2014. Här får du tipsen som gör att du enkelt kan lägga lookerna själv. Välj mellan Cool Aqua, Nude Rose och Rock Chic Black.

Vardag eller fest? Här hittar du tre heta makeup-looker för olika tillfällen. Satsa på färg på läppar och naglar till den stora festen eller en mer naturlig och mild look på jobbet. Här är alla tips du behöver för att själv skapa din drömlook.

Look: Cool Aqua

- gör dig sommarfräsch även på hösten

Steg ett för att skapa denna look är en återfuktande dagkräm24h Rich Hydrating Cream – Normal to Combination Skin. Därefter är det dags att applicera Sunkissed Fluid Foundation, som är en lättare foundation som ger lyster. För att ytterligare lyfta fram din solbränna kan du med fördel använda Bronzing Powder Duo, ett solpuder som ger en gyllene lyster och passar just din hy.

Ögonen är själens spegel brukar det sägas. För att lyckas med den ultimataCool Aqua Looken ska du satsa på att rama in ögonen. Vi rekommenderar en bra ögonskuggaCream Eyeshadow 12h Waterproof 05 Bleu mauve. Använd gärna en ögonbrynspenna, till exempel vår Eyebrow Pencil 03 Châtain för att få ett mjukt resultat som inte lägger sig i veck. Avsluta med en mascara med mycket volym som öppnar upp blicken och ger ett intensivt intryck, Mascara Volume Vertige. Med ögonpennan Waterproof Eye Pencil 03 Vert, som ger en stark intensitet, sätter du pricken över i på din ögon make up.

Bevara ditt sommarfräscha utseende genom att satsa på glossiga och kyssvänliga läppar. Oavsett om du gillar att ha en färgstark pussmun eller glansiga läppar så använd gärna en produkt som ger en mjuk formula. Vi rekommenderar Sexy Pulp Volume Gloss som finns i flera olika färger.

För att fullända din look så målar du naglarna i glamouröst nagellack med hög glans och fin lyster. Ett tips är Nail Lacquer, 61 Rose pastel, men du väljer givetvis själv din favoritfärg.

Look: Nude Rose

- ger dig milt rosa och bruna nude-nyanser som passar året om för de allra flesta.

En lyxigt mjuk och smidig hy är en bra förutsättning för en snygg makeup. Vi tipsar om dagkrämen Complete Anti-Aging Day Care. Som makeup-bas använder vi Pure Light Foundation, 200 Rosé och ett härligt krämigt rouge, Natural Blush, 50 Rose vif .

För att förstärka ögonen på ett naturligt sätt använder vi ögonskuggan Quad Eyeshadow, 05 Rose raffiné, ögonpennan 3 in 1 eye Pencil, 01 Brun och mascaran Mascara Volume Elixir, 02 Brun. För ögonbrynen rekommenderas Eyebrow Pencil, 03 Châtain. Karaktäristiskt för denna makeup de softa kyssvänliga läpparna. Den genomskinliga läppennan passar till alla läppstift oavsett nyans, Flawless Lipliner, 01 Incolor. För ytterligare läppförstärkning har vi använt Grand Rouge 71 Rose poudré.

För maximalt glansiga och färgstarka naglar penslar vi på nagellacket  Nail Lacquer, 106 Taupe.

Look: Rock Chic Black

- för dig som vill ha en tuff och cool look med mycket attityd. Denna look garanterar en lyckad kväll där du är festens medelpunkt!

Youth Energy Day Care – Normal to Combination Skin är en mousserande dagkräm som förnyar hudens ungdomliga energi och lyster. I denna look har vi använt en stark makeup-bas i form både concealer och foundation: Radiant Youth Corrector Pen, 02 Beige och Youthful Glow Foundation, 100 Beige. Pudret heter Youthful Glow Powder, 100 Beige och ger en jämn och strålande hy.

Ögonen är det mest karaktäristiska i denna makeup. En färgstark och glittrig ögonskugga Quad Eyeshadow, 01 Gris profond  har kombinerats med ögonpennan Eyeliner, 01 Noir Scintillant och Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara. För att få till de perfekta brynen har vi använt ögonbrynspennan Eyebrow Pencil, 04 Brun.

På läpparna appliceras läppstiftet Sheer Botanical Lipstick, 61 Tangerine och läppennan Flawless Lipliner, 01 Incolore. Och naglarna är målade i en stark röd färg med nagellacket Nail Lacquer, 32 Bordeaux.Du hittar alla produkter som vi använt för de tre lookerna här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!