VECKANS FRÅGA: Hur ska jag sminka mig i höst (vill inte se blek ut)?

Damernas världs skönhetsredaktör Therese Hallberg svarar på läsarnas skönhetsfrågor varje vecka här på Damernas.se:

VECKANS FRÅGA: Jag älskar mitt bronspuder, men nu är vi ju inne i oktober och jag är rädd för att min hudton kommer att se konstgjord ut. Är det dags att sluta med bronspudret och byta till någon annan produkt? Jag gillar inte att vara höstblek i ansiktet.
/Sandra

SVAR: Du har helt rätt i att för mycket bronspuder kan få din ansiktston att se en smula framfuskad ut när solen slutat värma. Men det betyder inte att du måste sluta med ditt bronspuder för det.
Tricket är att inte applicera för mycket av det goda och bara där du i regel brukar bränna dig "på riktigt" - det vill säga pannan, näsryggen, kindbenen och hakspetsen.
Ett bronspuder ska för övrigt alltid användas som en "punktmarkerare", inte över hela ansiktet för att ge det färg. Ett annat tips är att byta ut ett glittrigt bronspuder till ett matt, det ger en mer naturlig finish. Jag gillar till exempel Honey Bronze Bronzing Powder från The Body Shop, 175 kr. 

Vill du också ställa en fråga till Damernas världs skönhetsredaktör?

Fill out my Wufoo form!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!