Sminkmärket Bobbi Brown lanseras i Sverige

Det populära sminkmärket Bobbi Brown Cosmetics lanseras äntligen i Sverige. Ända sedan 1991 har märket rönt stora framgångar i andra delar av världen, men det är först nu deras produkter landar på svensk mark.

Grundaren är den amerikanska makeup-artisten Bobbi Brown. Hon har sedan starten tagit fram kosmetik, doft och hudvård för att hjälpa "kvinnor att känna sig som sig själva". Hon vill att hennes produkter ska få människor att bli mer självsäkra och ännu vackrare än vad de redan är.

Den 25 oktober är det exklusiv Sverigepremiär på Åhléns Skanstull. Därefter, den 2 november, väntar lansering på Åhléns City i Malmö. 

– Vi är otroligt stolta över att få lansera skönhetsmärket Bobbi Brown på Åhléns och är helt övertygade om att det kommer att komplettera vårt utbud av varumärken mycket väl. I samband med premiären av vår nya skönhetsavdelning på Åhléns Skanstull och Åhléns City Malmö introduceras nu varumärket på dessa varuhus, säger Anne Högberg, sortimentschef kosmetik, i ett pressmeddelande. 

Vad säger ni om lanseringen? Har ni använt er av Bobbi Brown-produkter tidigare?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!