Aldrig mer aceton & bomullstussar – här är nagellacket du andas bort!

Alla har vi upplevt nagellack som skavts av till hälften, trasiga naglar efter alldeles för mycket aceton och glitternagellack som tycks omöjligt att få bort. Nu är allt det ett minne blott! Forskare på American National Institute of Aesthetics (ANIA) har nämligen utvecklat AirNails, ett nagellack med en helt ny patenterad formula som gör det möjligt att andas bort det. Det här kommer förändra våra liv! UPPDATERING: April, april ;)

Hur fungerar då nagellacket? Enligt Dr. Scott Schmidt Jr. som är senior researcher på American National Institute of Aesthetics (och som kan ses i klippet nedan) är det den unika blandningen av utandningsluftens fuktighet och värme tillsammans med nagellackets speciella formula som gör att det lossnar.

Här kan du se ett kort klipp om hur AirNails fungerar:Vill du läsa mer sådant här? Så då till att följa Damernas Värld på
Facebook!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!