Skönhetsredaktören: 6 produkter som livar upp i vintermörkret

När mörkret och kylan håller oss inomhus är det bara att kapitulera och omfamna myset. Här är 6 produkter som skönhetsredaktör Maria Ahlgren gillar.

bodywash

 

I år ska jag försöka omfamna det nordiska naturarvet i stället för att svära över kylan. Arket gör inte bara mode, utan också kroppsprodukter doftsatta av geninäsan Jerome Epinette. Body wash från Oakmoss doftar dov ekmossa och återfuktar huden med linfröextrakt och björksocker. Läs mer och köp här.

dvitamin

Tillskott av D-vitamin är lika mycket del av grundkursen i nordisk vinternavigering som mössa och vantar, men alla tillskott är inte lika tillgängliga för kroppen. Food grown vitamin D från Wild Nutrition är framställd på ett sätt som optimerar upptaget i kroppen. Läs mer och köp här.

deo

Vardagsmys handlar om de små tingen, som en lagom doftsatt deo som håller armhålan torr hela dagen utan att fläcka ner den svarta blusen. Skin Treats Invisible shield 24 effect antiperspirant från  tickar alla mina deokräsna boxar. Läs mer och köp här.

 

handkräm

Vintertid placerar jag ut handcrèmer i varje vrå. Bamford Botanic hand cream är snygg nog att ha framme, doftar av geranium och lavendel och vårdar med kakaosmör, honung och jojoba. Läs mer och köp här.

duschkräm

Jag var nyligen i Japan, där det dagliga badet är nästan heligt. Alla ni som har badkar bör genast skaffa L:a Brukets algbaserade Detox seaweed tonic. Som en spa-behandling hemma. Läs mer och köp här.

byredo

Det finns inget som tinar upp en frusen vintersjäl som doften av kryddvarmt chai-te. Nu kan hela hemmet bäddas in i doften av kardemumma, nejlika, ingefära, björk och mjölkigt svart te, tack vare Chai candle från ByredoLäs mer och köp här.