Skönhetsredaktören listar sina beautymåsten i sommarnecessären

Smarta resekit, exklusiv (hög!) solskyddsfaktor och läppstift som håller hela dagen – här är skönhetsredaktör Anja Skeppe-Grahns måsten inför sommaren 2019!

M

in sommarnecessär innehåller smarta paletter, fiffiga reseförpackningar och, såklart, bra solskydd! Jag satsar på färg på tånaglarna och återfuktande hårprodukter – här är mina måsten inför sommaren 2019!


1. Smidig parfym

atelier cologne recension 2019

Atelier Colognes fina läderfodral gör det till en fröjd att packa necessären. Och själva innehållet i Joie de vivre pacific lime är en underbar mix av kokos och lime – precis så som jag vill dofta när jag befinner mig nära en strand. Läs mer och köp här.


2. Ultimat glowpalett

clarins solpuder 2019 recension

Bronzer, highlighter och rouge – i ett. De soliga tonerna i Clarins stora dosa kan användas var för sig eller svepas ihop med en fluffig borste. Oavsett så skapar de en mjuk lyster för hela ansiktet. Jag gillar också att man får med sig en rejäl spegel. Läs mer och köp här.


3. Färgstarkt nagellack

orange dior sienna dior recension 2019

På sommaren frångår jag mina vanliga beigerosa och mörkröda favoritnyanser och satsar på färg – framför allt på tårna. Dior vernis i nyans 536 Orange sienna gör sandiga fötter extra fina. Läs mer och köp här.


4. Lyxig solskyddsfaktor

sunleya soin solaire global anti age sisley recension 2019

Spf:en är sommarens viktigaste hudvårdsprodukt och därför betalar jag gärna lite (eller mycket!) extra för den. Sunleÿa age minimizing spf 50 från Sisley Paris är som att svepas in i ett mjukt skyddande täcke. Läs mer och köp här.

Tips! Mitt solskydd måste även innehålla antioxidanter för extra förebyggande effekt.


5. Klassisk ögonskugga

sunleya soin solaire global anti age sisley recension 2019

Inför sommarfesten satsar jag på en bronsig ögonsotning med hjälp av Tartes palett Tartelette in bloom clay vars lättanvända, bruna skuggor blivit en modern klassiker. Läs mer och köp här.


6. Resekit med hårprodukter

budgie resekit recension 2019

Återfuktande schampo och balsam, samt torrschampo, är mina mest nödvändiga produkter för sommarhåret. I smidigt och prisvärt resekit från BudgieLäs mer och köp här.


7. Läppstift som sitter länge

water lip stain clarins 2019 recension

Känns inte, men syns länge: Clarins Water lip stain är den nya generationens kyssäkta läppfärg som är lätt som vatten. Effekten är nästan som en tatuering, och det går utmärkt att lägga fukt eller ett transparent spf-stift ovanpå. Läs mer och köp här.