Expertens reafavoriter: ”14 sommarklänningar som lär sälja slut snart”

Damernas Världs Cassandra Lindblom guidar till säsongens snyggaste sommarklänningar som går att klicka hem på sommarrean 2019!

En av de främsta fördelarna med mitt jobb på Damernas Värld är att jag dagligen får scrolla igenom alla webbshopars oändliga utbud (jag vet, hur lyxigt?). Det har gjort mig till lite av en självutnämnd budgetexpert – jag har koll på hur ett bra fynd ser ut och var man hittar det. Det vill jag såklart dela med mig av!


Läs också: 13 plagg jag inte trodde kostade under 500 kronor – men det gör de


Nu är sommarrean i full gång (spana in mina bästa reafynd under 500 kronor här!) och det är ett perfekt läge att klicka hem sommarklänningar till reapris. För let’s face it – sommaren har ju knappt börjat än. De här 14 kapen finns på rea just nu och jag är övertygad om att de kommer sälja slut inom kort. Skynda och fynda!


1. Gul sommarklänning med smickrande snitt

gul klänning stylein sommarklanning 2019
En gul, v-ringad dröm från Stylein med stilsäkra puffärmar och ett smickrande band i midjan. Addera gyllenbrun hy och du har sommarens mest träffsäkra look! Läs mer och köp här.


2. Ljusblå sommarklänning

sommarklanning and other stories 2019 rea
Sommarklänningarnas sommarklänning från & Other Stories – det perfekta reakapet. Klä upp med klackar till sommarfesten eller bär med sandaler en slö sommardag i stan. Läs mer och köp här.


3. Mönstrad sommarklänning

ganni sommarklanning 2019 rea
Jag älskar den här sommarklänningen från Ganni med dekorativ knäppning framtill. Klassisk längd och elegant v-ringning – passa på att fynda på rean! Läs mer och köp här.


4. Puderrosa sommardröm

rosa klanning knappar sommarrea 2019 hm
Pastellfärgernas tid är sommar och den här sommarklänningen från H&M är ett ypperligt reakap som passar perfekt till säsongens alla tillställningar. Läs mer och köp här.


5. Blommigt budgetkap

gron blommig sommarklanning ellos 2019 rea
Småblommigt är helrätt sommaren 2019 – likväl som den här klänningen från Ellos Collection. Den halvkorta ärmen värmer kalla axlar en sval sommarkväll och den sneda knäppningen tillför det lilla extra. Läs mer och köp här.


6. Rutig sommarklänning

gul sommarklanning rutig baum und pferdgarten sommarklanning 2019
Passa på att fynda lite dyrare märken till bra pris på sommarrean! Den här rutiga drömmen är signerad Baum und Pferdgarten och funkar lika bra till stranden som stylad med en t-shirt undertill när sommaren bjuder på lägre temperatur. Läs mer och köp här.


7. Vit sommarklänning

vit sommarklanning rea 2019
Är den här skapelsen från Michael Michael Kors den fulländande sommarklänningen? Jag misstänker det. Luftig modell, snyggt markerad midja och drömsk design. Den bara skriker s-o-m-m-a-r. Läs mer och köp här


8. Kaftan i sidenblandning

kaftan klanning gul siden hm 2019 rea
En kaftan ÄR ett sommarmåste. Punkt. Den här kaftanklänningen från H&M ser jag mig bära med klackar på en cocktailfest en sensommarkväll likväl som slarvigt slängd över bikinin på after beachen när jag sippar på ett glas rosé. Läs mer och köp här.


9. Figursydd sommarklänning

klanning ballongarm stylein sommarklanning 2019
Här har du en sommarklänning från Stylein i dov kulör, vars design är riktigt smickrande. De voluminösa ärmarna höjer trendfaktorn ett par självklara snäpp. Läs mer och köp här.


10. Wrapklänning i leopardmönster

leopard wrapklanning ganni 2019
Ett reafynd som går att använda flera säsonger är ett bra reafynd. Den här wrapklänningen från Ganni är ett stilsäkert sommarplagg men går lika bra att plocka fram i höst och matchas med då till fördel med boots. Läs mer och köp här.


11. Off shoulder-klänning

bla sommarklanning rea ellos 2019
Kan vi diskutera att den här godingen till sommarklänning från Ellos Collection kostar under 500-lappen? Jag älskar dess raka snitt och trendiga off shoulder-modell. Läs mer och köp här.


12. Mönstrad skjortklänning

skjortklanning rod 2019 rea

Skjortklänning från J.Crew med tydligt markerad midja och midilängd. Tidlös modell som funkar lika bra till jobbet som på semestern – med andra ord ett femstjärnigt reakap. Läs mer och köp här.


13. Omlottklänning i lekfullt mönster

sommarklanning stine goya rea 2019
Våga sticka ut i sommar med iögonfallande mönster. Den här klänningen från Stine Goya prickar (mönstrar?) in alla rätt. Läs mer och köp här.


14. Randig wrapklänning

sommarklanning rea randig 2019

Randigt hör sommaren till och den här sommarklänningen från Faithfull The Brand är helrätt med sin längre ärm i lätt ballongmodell och dess asymmetriska skärning nertill. Läs mer och köp här