Spana in höstens trendväska 2012

Nyfiken på hur höstens trendväska ser ut? Damernas Värld har svaret efter klicket nedan ...

Den mysiga hösten är snart här och nya trender med den. På väskfronten skönjas en ny väskmodell för hösten och vintern 2012. Nu ska vi nämligen ha en doktorsväska dinglande i handen. Eller ännu bättre: Under armen som hos det franska modehuset Lanvin.
Denna klassiska väska återkommer ständigt i modet, i olika uppdaterade varianter. För hösten 2012 ska doktorsväskan gärna vara i en höstlövsfärg. Senapsgult, kastanjebrunt och oxblodsrött är färger som är ständigt återkommande på catwalkens väskor. Eller enkelt svart.
Nytt för denna säsong är att more is more-trenden även syns på doktorväskorna. Speciellt hos det italienska modehuset Prada och franska Louis Vuitton

TRENDTIPS!
– Doktorsväskan återkommer ständigt i modet, så detta är ett bra köp. Satsa på kvalité så att väskan håller en livstid. Det spar både pengar och miljö.
– Detaljer, detaljer och åter detaljer. Hetast denna säsong är doktorsväskor med detaljer. Inspireras av Prada.
– Bär väskan under armen, som hos Lanvin. Detta grepp är supertrendigt hösten 2012.  

PSST! I morgon tipsar vi om de bästa väsk-köpen just nu. Missa inte!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!