Man kan känna sig fräsch och rosig på morgonen för att ett par timmar senare mötas av ett trött och glåmigt ansikte i spegeln. Börja sommaren med hudvårdsprodukter som håller huden fräsch – hela dagen.

Från morgon till kväll kan befintliga rynkor bli synligare och huden kan se lite tråkigare ut. Det beror på kombinationen av minskad fukt och ökad talgproduktion.

När huden åldras är det bland annat för att fibrerna kollagen och elastin bryts ner, vilket orsakar rynkor och gör huden slappare. Att huden åldras med tiden kommer kanske inte som någon överraskning, men det är inte alla som känner till det dagliga åldrandet.

Liftactiv Serum 10 Supreme från Vichy är ett nytt serum mot rynkor, trist hudton och för förbättrad fasthet. Med hjälp av en unik formulasammansättning av Hyaluronsyra och Rhamnose, en naturlig sockerart från björkens bark, får din hud en daglig uppfräschning. Efter bara tio dagars användning upplevs huden som förbättrad.

Här är 3 enkla steg för en bra hudvårdsrutin

1. Rengöring

rengoring_ny

Pureté Thermale 3in1

Rengöring. Oavsett om du har make-up eller inte är det viktigt att rengöra huden ordentligt både morgon och kväll med en effektiv och skonsam ansiktsrengöring. Detta för att få bort make-up, smuts och slaggprodukter.

2. Serum

kollage_bjork_liftactiv_ny1

Applicera ett serum, både morgon och kväll, för lyster och boost-effekt.

3. Dag- och nattcreme

burkar_lifeactiv_artikel

Liftactiv Supreme – antiagedagcreme mot dagliga ålderstecken och Liftactiv Night Supreme – återhämtar antiagenattcreme.

Avsluta din dagliga hudvårdsrutin med en dagcreme eller nattcreme för återfuktning av huden. Liftactiv Supreme dagcreme motverkar effektivt synliga ålderstecken, både under dagen och på lång sikt.

Läs mer här