3 stilpersonligheters bästa köp!

Alla har vi det där köpet som sticker ut från mängden, som helt enkelt är vårt allra bästa. STYLEBY bad några stilpersonligheter berätta om deras bästa kap! 

Linn Hägglund, stylist

Väska från Céline ”Jag blev fascinerad av Phoebe Philos Céline-värld när resortkollektionen 2010 precis släppts. Det var också till den kollektionen ’Classic Bag’ tagits fram. Då trodde jag aldrig att väskan en dag skulle bli min. Under tiden jag var gravid bestämde jag mig för att spara ihop till den, och till slut köpte jag den. Den funkar till allt, den adderar det lilla extra till en look utan att ta över. Den är perfekt i storlek, inte för liten men rymmer samtidigt det nödvändigaste. Och skulle den gå sönder eller bli stulen skulle jag köpa en ny direkt, trots att jag haft den i några år nu och egentligen borde vara trött på den.”

Lina Wall Borgenbring, PR-konsult

Boots från Balenciaga ”Jag köper mycket skor och har inga problem med att lägga ganska mycket pengar på det, det ligger på min prioriteringslista. Men prislappen på dessa var till och med för hög för mig, vilket gjorde att jag snålade ur och inte köpte dem när de släpptes första gången. Ångrade mig helvetiskt, och därefter påbörjades en frenetisk jakt på Ebay. För något år sedan lyckades jag hitta ett par och har inte ångrat mig en dag sedan dess, även om det inte direkt är det billigaste jag köpt.”

Emilia de Poret

Väska från Chanel ”Jag gillar att bära runt på mycket saker, ju mer desto bättre, därför har små väskor aldrig riktigt fungerat för mig. Jag var länge på jakt efter handväskan i modell XXL och till slut, efter många års letande, hittade jag min dröm från Chanel. Den har rymt allt från kamerautrustning till matinköp. Jag får ofta frågan om jag bär runt mina barn i den. Man ska aldrig säga aldrig …”

av Ellen Pålsson Norberg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!