7 sätt att maxa din jeanslook

Vill du ta din denimlook ett steg längre? Släng in de rätta skorna i mixen och din outfit lyfter till nya höjder. Vi berättar vilka skor som gör jobbet åt dig.

Maxa jeanslooken!

Julia Hafstrom i vita slingbacks till blå jeans i STYLEBYs modestory ”NYC”. Sarah Harris och Evangelie Smyrniotaki. Balenciaga FW16. Manrepeller (nedan). 

Blå jeans passar till allt – men kanske allra bäst till vita skor. Det är något med kombinationen som ger en jeanslook den där krispiga känslan vi alla älskar. I STYLEBYs modestory NYC bär Julia Hafström blå vintage-501:or från Levi’s ihop med vita Prada slingbacks och nätstrumpor – score! Men även utan trenddetaljen nät ger vita skor en extra höjd till blå jeans. De vita platåerna hos Balenciaga i kombination med jeans fick oss också att gå totalt i spinn.

Och det bästa av allt – vi har valt 7 vita vinnare åt dig. Klicka på länkarna nedan och du kommer direkt in och shoppa loss!Topshop

, Balenciaga, Eytys, Paul Andrew, Zara, Martiniano, Prada

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!