STYLEBYs Celine-expert recenserar nya logotypen

Hedie Slimane har bytt ut Celine logotypen mot en ny i sin egen tolkning – ett kraftfullt knep för att snabbt sätta sin prägel på varumärket. STYLEBY var såklart nyfikna på vad vår egen Celine-expert Tina Lundin bakom Let Them Wear Shoes har att säga om detta! 

De senaste dagarna har bjudigt på smakprov av nya Celine. Innan helgen sågs Lady Gaga i vad som sägs vara en första blick av Hedie Slimane för Celine och idag vaknade modebranschen upp till en ny logotyp. STYLEBYs influencer och Celine-expert Tina Lundin bakom Letthemwearshoes har sedan länge varit ett stort fan av Phoebe Philos Celiné, så här tycker hon om nya logotypen:

”Jag tycker den gamla är stiligare men tror inte så många kommer märka mycket i skillnad. Där emot tycker jag det är lite lustigt att de går ut och säger att de har tagit tillbaka loggan så den är mer lik originalet från 60- talet och nämna arv när man samtidigt raderar allt från både Instagram och hemsida. För det största arvet och viktigaste är ju ändå det som Phoebe byggde upp.

 

Är dock inte förvånad, detta är exakt vad jag visste skulle ske. Väskan Lady Gaga hade ser exakt ut som jag hade förväntat mig... Följare mailar hela tiden och är arga och frågar vad jag tycker och jag tycker detta är väntat men onödigt. Celine var inte att företag i någon form av kris så det fanns inte något behov av detta. Hedie Slimane tar inte över från någon som är en fiende eller någon som gjort dåliga saker, så lite mer respekt kunde de ha eftersom de har en väldigt lojal och hängiven kund. Den kommer de nog tappa. Men såklart få många nya. Ska bli spännande att se vad pressreleasen säger om visningen i Paris. Om han nämner Phoebe och hennes arv. Nicholas Ghesquière gjorde det väldigt bra när han tog över Louis Vuitton och nämnde att han ville visa respekt till det Marc Jacobs byggt upp. Time will tell!”

LÄSTIPS! STYLEBYs art director recenserar två omgjorda modeloggor

Missa inte höstens stora modefest – Läs mer och boka din biljett genom att klicka på bilden!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!