Chefredaktör Jonna Bergh: ”Rosa & denim – nästan allt under 200 kr!”

Varje tisdag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en outfit som inte kostar skjortan. Denna gång blir det just en skjorta med denim.

”Rosa och blått – det är en match made in heaven. Med ett litet inslag av svarta accessoarer blir det looken lite coolare. Självklart har du skjortan lite öppen så bh-n skymtar.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Skjorta, Zara 399 kr. ”När finishen är lite rå och färgen lite dammig så blir till rosa riktigt coolt tycker jag.”

Jeanskjol, Gina Tricot, 199 kr. ”Perfektion. Färg, form – allt!”

Örhängen, Mango, 129 kr. ”Lite väl matchiga? Nej, jag tycker inte det, ibland är det snyggt. Plus: Tänk så fina med en vit skjorta och jeans. Ett så lätt sätt att sätta lite färg på din outfit.”

Bikini-bh, Cos, 190 kr. ”Jag har den här själv och använder den ofta just när jag vill att bh-n ska skymta fram. Snyggt skuren och fin struktur på tyget.”

Sandaler, H&M, 199 kr.Platt sko är en självklarhet till den här looken. Den där typen av sandal som du kan använda år efter år efter år.”

Följ med STYLEBY på modefestival i oktober – säkra din biljett nu (så får du den till ett bättre pris)!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!