Chefredaktör Jonna Bergh: ”Skjortlook där allt kostar max 500 kr.”

Varje tisdag nosar chefredaktör Jonna Bergh upp de bästa budgetköpen – denna gång en magisk skjortlook där allt kostar max 500 kr!

”Den ljusblå skjortan är ett av mina absoluta favoritplagg, gärna i kombination med svarta jeans. Här har jag hittat plagg som leker just med den looken – fast skjortan är i en uppdaterad version med trumpetärm och knäppning som inte går ända ner, samt byxorna påminner om avklippta jeans. Med ett par sneakers till blir det en solid look – vill du ha den mer uppklädd byter du bara ut skorna.” –Jonna Bergh, chefredaktör.

1. Skjorta, Mango, 349 kr. ”Oehört snyggt snitt som blir en mer feminin variant på den ljusblå skjortan.”

2. Oversizad jeansjacka, H&M, 399 kr. ”En oversizad jeansjacka ger den där nonchalanta, urbana looken. Ett riktigt drömplagg.”

3. Byxor, Weekday, 500 kr. ”Är tokig i råa kanter.”

4. Solglasögon, & Other Stories, 150 kr. ”Finns det någon accessoar som snabbt ger lika mycket attityd som ett par shades? Nej. Tycker färgen är magisk på detta par.”

5. Sneaker, River Island, 499 kr. ”Ett par kritvita hitops med lite högre sula ger både ben och look en skjuts.”

Vill du ha fler budgetkap av Jonna – klicka här för en grym skjorta- och jeanslook för lite pengar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!