Chefredaktör Jonna Bergh: ”Sofistikerad disco-look – under 500 kr!”

Varje lördag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en festlook. Denna gång en sofistikerad look, men släng av dig kavajen så blir det disco - dessutom är några av plaggen på REA!

”En outfit som bjuder på två känslor i en är ju inte att förakta. Den här looken ser modernt minimalistisk ut när du har kavajen – med broschen – på dig. Men släng av dig den i ett hörn och du är dansgolvets sexigaste gudinna i budoirinspirerad jumpsuit!” –Jonna Bergh, chefredaktör

Jumpsuit, Mango, 499 kr. ”Underklädskänslan på den här jumpsuiten gör den extremt sexig och kvinnlig.”

Kavaj, H&M, 399 kr (REA pris 299kr) ”En stramare, modernare kavaj väger upp 70-talsvibben från jumpsuiten. Har du den här över så kan du välja om du vill ha den knäppt (elegantare och modernare ) eller uppknäppt (sexigare och något mer retro). 

Cirkelbrosch, Cos, 170 kr. ”Sätt den här på valfri kavaj eller jacka och du adderar det där lilla extra som Phoebe Philo skulle ha älskat.”

Sko, Zara, 199 kr (REA pris 139kr) ”Jag tycker att platta skor är givet till ett sådant sexigt plagg som jumpsuiten. Det gör hela looken coolare och mer avlsappnat chic.”

Väska, Topshop, 330 kr. ”Ett kap kort och gott.”

SHOPPINGTIPS! Har du koll på att du kan köpa Sleek Ateliers urcoola skjortor hos oss? Titta här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!