Chefredaktör Jonna Bergh: ”Superchict – men allt kostar max 399 kr!”

Varje tisdag nosar chefredaktör Jonna Bergh upp de bästa budgetköpen – denna gång en superchic look inget kostar mer än 399 kr!

”Ett par kostymbyxor med slits är ursnyggt och har du sådana här riktiga drömskor till så finns det ju ingen anledning att inte visa dem. Örhängena är perfekta och en clean grå ärmlös top till ger den rätta minimalistiska looken.” –Jonna Bergh, chefredaktör

Stickad väst, Cos, 390 kr. ”Enkelheten gör den här till en vinnare. Naturligtvis kan du ha en t-shirt under, men jag skulle bära den som den är.”

Kostymbyxa med slits, H&M, 299 kr. ”Slitsen ger en klassisk kostymbyxa det där lilla extra. Inte minst för oss skofetischister.”

Örhängen, Pilgrim, 249 kr. ”Perfektion. Den är typen av örhängen är jättepopulära i den dyrare världen så detta är ett perfekt budgetkap.”

Sko, Zara, 399 kr. ”Silverskor: Alla borde ha nöjet att äga ett par. Ger en direkt energikick till vilken vardagslook som helst, och tycker designen var urfin på detta par.”

Läderclutch, & Other Stories, 390 kr. ”Runda väskor – så chict!”

Fler budgettips från Jonna – en look där allt kostar under 300 kr! – hittar du här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!