Chefredaktör Jonna Bergh: ”Trendplagg + superlook – under 500 kr”

Varje tisdag bjuder STYLEBYs chefredaktör på en snygg vardagslook  där ingenting kostar mer än 500 kronor – denna gång med ett riktigt trendplagg!

”Våren har kommit till Sverige – om inte hela, så i alla fall delar av Sverige – och ljusa färger och denim känns plötsligt så habergärligt!” –Jonna Bergh, chefredaktör

Skjorta, & Other Stories, 490 kr. ”Du har säkert en vit skjorta hemma redan – men om inte så tycker jag du ska köpa en. Den  här till exempel.”

Byxor, Monki, 350 kr. ”Mer trumpetiga nertill än vad som syns på bilden – en vädligt smickrande modell som också ger en väldigt tydlig modekänsla.”

Jeansjacka, Mango, 499 kr. ”Det finns en trend just nu med olikfärgad denim i samma plagg. Anamma den!”

Väska, Zara, 399 kr. ”Den här typen av väskor är stora just nu. Du ser en till look här – och massor av fina korgväskor här!”

Ballerinaskor, H&M, 399 kr. ”Platta skor är som sagt det som gäller och den här färgen kommer bli jättefint tillsammans med din nya flerfärgade jeansjacka.”

LÄSTIPS: Superelegant – och under 500 kr!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!