Chefredaktören: ”Festlook med trendaccent – och allt under 500 kr!”

Med en detaljrik svart bas och vårens trendiga accentfärg, orange, så gör du stan osäker i helgen.

”Svart med fina detaljer i kombination med en orange touch – där har du min festlook i helgen. Löp och köp!” –Jonna Bergh, chefredaktör

Örhängen, & Other Stories, 390 kr. ”Gillar dessa! Har faktiskt med dem på ’min’ sida i nya numret av STYLEBY – som du såklart bara måste spana in!”

Byxa, H&M Studio, 499 kr. ”Det här är ett av mina favoritplagg ur H&M Studio-kollektionen som finns till försäljning nu. Tycker hela kollektionen är fin egentligen, och de här byxorna är både sköna och festliga med volangdetaljen längst ner.”

Klänning, Zara, 349 kr. ”Utöver den fina sömdetaljerna fram så har den här klänningen även en jättfin rygg. Perfekt klänning att bära som den är eller med ett par byxor.”

Magväska, Lindex, 249 kr. ”Magväskan är tillbaka och den här gillar jag - sober och lättburen. Härligt att ha magväska på fest också så man har armarna fria att gestikulera och kramas.”

Sandal, Birkenstock/Nilson Shoes, 350 kr. ”En fräsig variant av en klassiker som gör den kul att använda på fest. Sätter sprätt på vilken look som helst och bekvämare skor finns ju knappt.”

LÄSTIPS: 20 vårköp som stärker din stil!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!