Emma Elwin & Lisa Corneliusson och Magnus Klahr delar saker de älskar

När STYLEBY fyllde 50 nummer bad vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

EMMA ELWIN & LISA CORNELIUSSON ”När vi startade sajten Make it last så var den här tidningen en stor inspiration i fråga om sajtens design. Den har hängt med hela vägen från vårt lilla fuktiga källarkontor.”  Emma och Lisa är grundare av Make it last.

MAGNUS KLAHR ”Ombra delle 5 är en doft av Nordens äldsta herr-skrädderi A.W. Bauer. Doften är framställd av Ben Gorham, och den handslipade glasflaskan i Muranoglas är designad av Luca Nichetto. Jag tog fram logotypen för projektet, och av 30 limiterade flaskor är jag stolt ägare till nummer 4.” Magnus är medgrundare av K-ourrage.

Spika den 27 oktober redan nu! Vi ses i höst! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!