Glöm snö och kyla - här är helgens bästa outfit!

Oavsett om du firar helgen hemma, i Paris, Köpenhamn eller New York - behöver du såklart en smashing look. Glöm snö och kyla- här är helgens bästa outfit!

STYLEBYs Elina Grothén delar med sig av sina favoriter just nu som passar oavsett om du är hemma eller kör en weekend i någon av huvudstäderna!

”Hur fina är inte örhängena som säljs exklusivt för net-a-porter.com? Jag är säker på att de hade passat bra till precis allt!” Örhänge, Dinosaur Designs.

”Kavajen är ett perfekt plagg att ha med sig på resan eftersom den funkar till både dag och kväll - med ett par röda läppar till, blir det direkt mer uppklätt!” Kavaj, Altuzarra.

”Följ skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahns råd, återfukta rikligt innan festen -med en bra grund kan makeupen hålla hela natten.” Ansiktskräm, Dr. Jackson's

”För en smart weekendpackning -behövs endast ETT par bra byxor. Kör på en svart kostymbyxa i kortare modell.” Byxor, Mango.

”Svenska Paulina Liffner har precis släppt ett samarbete med net-a-porter, check it out. Väskan är i perfekt storlek för kvällens alla behövligheter.” Väska, Litte Liffner.

”Det finns många alternativ på lårhöga stövlar denna säsongen och Zara har definitivt många snygga och prisvärda alternativ.” Skor, Zara.

”Behövs ingen närmare introduktion - rött läppstift piffar upp och har en given plats i väskan.” Läppstift, Nars.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!