Julia Hafström & Mona Jensen delar saker de älskar

När STYLEBY fyllde 50 nr vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

JULIA HAFSTRÖM ”Jackan var en del av min morfars sjömansuniform på 50-talet. Det är min favoritjacka, mest för att det var min morfars, men också för att jag tycker den är fin och mysig. Det känns alltid rätt när jag har den på mig.”Julia är modell och har prytt STYLEBYs omslag två gånger (flest av alla!).

MONA JENSEN ”Jag köpte klockan efter att ha sålt min brudklänning som ett minne av en stor och viktig dag. Jag gillar speciellt kombinationen av stål, gulddetaljerna och den gyllene urtavlan.” Mona ärcreative director för Tom Wood.

TIPS! STYLEBYS BEAUTYBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!