Svensk-brittiska Mabel McVei: ”Jag inspireras totalt av 90-talet”

Vilken låt önskar svensk-brittiska sångerskan och låtskrivaren Mabel McVey, dotter till ikonen Neneh Cherry, att hon skrivit? Och vilken låt får henne alltid på partyhumör? Och hur klär hon sig i höst? Nu får du äntligen veta!Min stil är …

 ”En blandning av många olika stilar. Jag gillar att bära klackar till tracksuitbyxor – som jag förövrigt har på mig varje dag.”

Jag inspireras gärna av … ”90-talet, och jag gillar Tommy Hilfiger just för den 90-tals vibe som märket har. Plus att många looker har en tomboyish look, vilket jag verkligen gillar.”

Mest använt i garderoben är … ”Tracksuitbyxor, magkorta toppar och bomberjackor.”

När jag skriver låtar skriver jag om … ”Erfarenheter jag samlat på mig. Relationer, familj och vänner inspirerar mig mest.

Det första jag gör på mogonen när jag vaknar är … ”Brygger en kopp te. Varje dag.”

Min favoritemoji är … ”Det rosa hjärtat som har en pil genom sig.”

Låten som alltid får mig på gott humör är … ”’Party’ med Beyoncé featuring André 3000.”

Ett viktigt arbetsedskap är … ”Telefonen! Det är där jag skriver ner saker och sen tar jag med den till studion, det brukar bli starten på en ny låt.

Låten jag önskar att jag själv skrivit är …’Breathing’ med Ariana Grande.”

Mabel är en av personerna som Tommy Hilfiger arbetar med för sin höstkollektion. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!