Mabel McVey är Sveriges nästa stora r’n’b-stjärna

Sveriges nästa stora r'n'b-stjärna Mabel, bor numera i London men är tillbaka en snabbis i Sverige för Grammisgalan. STYLEBY fick ett snabbt snack med stjärnan!

Möt Mabel McVey – r’n’b:s nästa stora stjärna

Det är fullt ös kring Sveriges nästa stora r'n'b-stjärna Mabel (dotter till Neneh Cherry) utöver Grammisnomineringen för 'Årets nykomling' har hon nyligen släppt singeln ”Fine Line” - i vår supportar hon dessutom Harry Styles på hans Europaturné som kommer till Stockholm den 18 mars.

Hej Mabel, hur är läget?

”Det är bra, kul att vara tillbaka i Stockholm.”

Hur laddar du upp inför Grammis ikväll?

”Det är sjukt kul att vara nominerad så jag försöker att inte tänka så mycket på om jag vinner eller inte. Jag kommer att ta ett långt bad och bara ta det lugnt, hänga med vänner.”

Vad ska du ha på dig?

”Jag har tre val av outfits och har inte bestämt mig ännu, haha. Jag kommer att sminka mig och fixa håret först och sen får jag se vad jag väljer att ha på mig, utgår från vad jag känner för i stunden.”

Vart hittar du din stilinspiration ifrån just nu?

”Min stora inspiration är absolut 90-talet. Men just nu älskar jag Off-White och MSBHV.”

Vad gör du så fort du har en ledig stund över?

”Träffar kompisar, boxas och tar det lugnt. Sover också så klart.”

Hur har London-livet påverkat din musik?

”Det händer väldigt mycket inom UKs hiphop/rnb-scen och det känns jättekul att vara en del av det. Så att vara bosatt och jobba i London har absolut påverkar min musik mycket.”

Vad händer framåt?

”Jag kommer släppa album under året, en ny singel på g under våren. Och så åker jag på Europaturné med Harry Styles och direkt därefter på min egen headline-turné, ska bli jättekul!”

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!