Markus Krunegård & Maria Montti delar saker de älskar

När STYLEBY fyllde 50 nummer bad vi 50 personer, som på olika sätt har varit en del av magasinet genom åren, ta en bild på något de älskar. Små, kärleksfulla vykort av inspiration till alla älskade läsare. Nu delar vi dem igen, perfekt läsning för lata dagar i solen!

MARKUS KRUNEGÅRD ”Min fru Sofie och jag köpte indianhatten på vår bröllopsresa. Den gör oss glad, den är färggrann och har mjuka bollar i hakremmen. Den är för liten för oss båda, men den passar på väggen!” Markus är artist.

LÄSTIPS! The Krunegårds – paret som hittat stilen, musiken och varandra!

MARIA MONTTI ”Älskar formen och klackarna på dessa Pradaskor från SS 2015. De är en gåva från en kär vän som vet att jag är mer en sneakerstjej, men som tycker att heels i garderoben är ett måste.” Maria är stylist.

TIPS! STYLEBYS BEAUTYBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!