Nya STYLEBY: Ännu mer av allt – spana in det maffiga numret här!

Nya numret finns ute i butik nu – och nu är magasinet alltid tjockare och ännu mer innehållsrikt. Spana in det superinspirerande numret här!
Omslaget i butik med modellen Julia Jamin och omslaget för prenumeranter med modellen Meghan Collison.

STYLEBYs vårmodenummer är en maffig historia, fylld till bredden med superinspirerande innehåll – och med två omslag! För andra gången i magasinets historia gör STYLEBY ett omslag speciellt för prenumeranterna, för att markera att STYLEBY nu blir ännu tjockare, bättre och mer innehållsrik. Minst 244 sidor bjuder vi på i vart och ett av de fyra nummer som utkommer under 2017.

Jag är väldigt nöjd med vårmodenumret med sitt välgjorda och sköna innehåll. Ett snyggt och smart nummer precis som alltid – men bara mer av precis allt!”, säger chefredaktör Jonna Bergh och bjuder dig på ett urval ur nya numre. Njut av detta, och mycket mer!

TIPS! Vill du ha STYLEBY först av alla, hem i brevlådan – och dessutom till ett bättre pris än när du köper magasinet i butik? Då ska du prenumerera!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!