PR-proffset Camilla Modin Djanaieff: ”Baskern har banat väg för min franska stil”

PR-proffset Camilla Modin Djanaieff med fantastisk stil, berättar om köpet som öppnade upp hennes garderob och fick hennes stilväg att ta en ny riktning. Varsågod att inspireras av Camillas historia!

PR-proffset, Camilla Modin Djanaieff om BASKERN

”Jag kommer tydligt ihåg inköpet av min första basker. Jag var 22, jobbade som modell, och under en visning i London var en basker en del av en outfit jag bar. Efter visningen gick jag direkt och köpte en svart basker på Harrods, och sedan dess har jag burit den i vinrött, svart eller grått. Senaste baskerinköpet skedde så sent som i våras. Baskern har banat väg för min lite franska stil. Den är en tidlös klassiker, och samtidigt laddad med associationer till revolution, armén, krig … Men även till det lite bohemiska och till konstnärskap. Picasso lät sig ofta avbildas med basker, och den återfinns även i flera av hans målningar. Själv inspireras jag gärna av en favoritbild av skådespelerskan Charlotte Rampling där hon bär basker.”

Camilla bor i Stockholm och är grundare av PR-byrån Modin. Här i basker från Tonak, tröja från Michael Kors, jeans från Stella McCartney och scarf från Céline. Camillas örhängen kommer från Faith, ringarna från Solange Azagury-Partridge, Maria Nilsdotter och YSL, armband från Hermès.

TIPS! STYLEBYS NYA HÖSTBOX ÄR ÄNTLIGEN HÄR, FYLLD TILL BREDDEN MED FANTASTISKA SKÖNHETSPRODUKTER FRÅN VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN – MER INFO OM BEAUTYBOXEN HITTAR DU HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!