Följ Sveriges hetaste stylist Selam Fessahaye i ny miniserie

Selams Stil

Följ Sveriges hetaste stylist Selam Fessahaye i jobbet som kostymör och stylist i SVTplays nya miniserie. Selam Fessahaye jobbar med artister som Seinabo Sey, Sabina Ddumba och Mapei – som alla även blivit nära vänner. En stor del av arbetet går ut på allt hålla deadlines och släcka bränder.

Selam Fessahaye har haft fullt upp 2018, under våren spelade hon in miniserien för Edit på SVTPlay där man får följa hennes vardag med allt från att styla artisen Sabina Ddumbas kommande Sverigeturné till att styla kampanjer för stora märken som adidas och Ikea. Dessutom är hon involverad i artisten och vännen Mapeis visuella vision inför hennes kommande musiksläpp samt mycket mer. 

Under hösten visade hon dessutom sin första kollektion under Fashion Week Stockholm (se hela kollektionen här, som var en injektion av inspiration). Heja Selam, vi vill se mer av dig överallt! 

LÄSTIPS! Årets stilikon Seinabo Sey: ”Det är faktiskt rätt kul, när man försöker sluta passa in!”

Se alla avsnitt av Selams Stil här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!