Skapa en perfekt smyckesgarderob med 5 smycken!

Smyckes- och accessoardesignern Lara Bohinc är älskad av såväl Kate Moss och Michelle Obama som av vår egen kronprinsessa. För STYLEBY berättar hon vilka fem smycken som alla – du också – bör ha i sitt smyckesskrin.

Fem smycken som alla – du också – bör ha i sitt smyckesskrin

STATEMENT-HALSBANDET ”Ett snyggt show off-halsband är det enda du behöver för att förvandla dina jobbkläder till en fulländad kvällsoutfit. Allra snyggast blir det till en enkel T-shirt eller vanlig tröja. Just nu är silver den hetaste metallen, och det blir väldigt effektfullt när du väljer stora smycken.”

COCKTAILRING ”En riktigt maffig ring är det allra snabbaste sättet att förbättra och förhöja din outfit. Det tar två sekunder att sätta på sig den och det

spelar ingen roll vilka kläder du har, vilka färger eller

skärningar – en ring passar till allt. Sedan är det ett av få smycken som du själv kan beundra fritt under tiden du bär det. Jag känner mig alltid snygg och glamourös när jag tittar på mina ringar.”

”STYLEBYs influencer Tina Lundin har en komplett smyckesgarderob. Från vänster: T-halsband och örhängen från Céline, ringarna är från Tuza.”

HÄNGSMYCKE ”Ett vackert hängsmycke kan du bära varje dag, såväl på jobbet som på helgerna och både med lång och kort kedja om du vill variera dig beroende på vilka kläder du har valt för dagen. Det är sådana smycken som ofta blir som en del av dig själv när du har burit dem länge.”

BRETT ARMBAND ”Jag är passionerat förälskad i cuffs och rejält breda armband. Om du inte gillar att ha stora halsband bör du definitivt satsa på ett brett armband som showpiece i stället. Men de går också ofta att kombinera utan att det blir för mycket, eftersom de inte krockar på samma sätt som stora örhängen och ett stort halsband.”

LÅNGA ÖRHÄNGEN ”Långa örhängen är nästan ett måste när du har kort eller uppsatt hår, det fram-häver halsen och ditt ansikte på ett fantastiskt sätt. Men det är lika snyggt om du har långt utsläppt hår – det ger bara en annan look. Personligen är jag väldigt svag för stora öronringar.”

Lara Bohinc

Lara Bohinc Foto: Can Nguyen/REX / Copyright Rex Features Ltd 2012

Lara föddes 1972 i Ljubljana, Slovenien. Hon pluggade industriell och grafisk design innan hon flyttade till London 1994 för att ta en examen i smyckes- och metalldesign. Hon hann jobba för bland annat Gucci, Costume National och Lanvin innan hon 1997 startade sitt eget företag. I dag designar hon förutom smycken även inredning under eget namn – Laura Bohinc.

TIPS! STYLEBYs BEAUTYBOX fylld till bredden med fantastiska skönhetsprodukter från välkända varumärken – mer info hittar du HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av Damernas Värld + solskydd från EVY. Köp nu!