I dag är det dags för Sweden Fashion & Beauty Day – Sveriges största mode- och skönhetsfestival som Damernas Värld är med och arrangerar. Följ festivalen live här på Damernas Världs sajt – och i våra kanaler i sociala medier!

I

dag delas Damernas Värld Guldknappen 2017, Sveriges mest prestigefyllda modepris, ut under nya mode- och skönhetsfestivalen Sweden Fashion & Beauty Day på Waterfront i Stockholm. Men även du som inte är på plats rent fysiskt kan följa det som händer på festivalen via din mobil eller dator.

Här på damernasvarld.se kommer vi att avslöja vinnarna av Damernas Värld Guldknappen, Damernas Värld Guldknappen Accessoar och Damernas Värld Knappnålen i samma stund som de presenteras på scenen. Vi kommer också bjuda på spännande intervjuer med alla pristagare! Men det är långt i från allt, via vår Facebook och Instagram kommer du dessutom få liveuppdateringar under hela dagen – och få följa med bakom kulisserna, så se till att följa oss där!

Och psst! Blir du sugen på att komma till Sweden Fashion & Beauty Day och uppleva festivalen på plats på Waterfront, så går det hur bra som helst att köpa biljetter i dörren! 😉