Suktar du efter den tredje och fjärde säsongen av The Crown? Nu gör succéserien comeback på Netflix med rykande färska avsnitt.

B

rittiska kungadramat The Crown har gjort succé med två fullspäckade säsonger på Netflix. Nu meddelar man att de historiska tv-serien gör comeback, och äntligen har man avslöjat när säsong 3 har premiär.

Bild från säsong 3 av The Crown.

Foto: Netflix

Bild från säsong 3 av The Crown.

Säsong 3 av The Crown har premiär 17 november 2019

Luta dig tillbaka och njut av höstmörkret – redan den 17 november är The Crown tillbaka med säsong 3 på Netflix. Streamingjätten har inte släppt en officiell trailer ännu, men på sitt Twitter-konto finns en teaser, föreställande Olivia Colman som Queen Elizabeth II, att se.

Vad handlar The Crown säsong 3 om?

Enligt sajten Variety kommer The Crown säsong 3 fortsätta där serien slutade, 1964, och pågå till 1976. Med det i åtanke kommer serien utspela sig under åren Harold Wilson var premiärminister. Under säsongen kommer vi bland annat få se Josh O’Connor som prins Charles, Jason Watkins som premiärminister, Helena Bonham Carter som prinsessan Margaret och Tobias Menzies som prins Philip. Även Camilla Parker Bowles kommer förekomma som karaktär i serien, ryktas det om.

the-crown-säsong-3-trailer

Foto: Netflix

Helena Bonham-Carter spelar …. i The Crown säsong 3.

Kommer The Crown säsong 4?

Samtidigt som The Crown förnyades för en tredje säsong meddelade man att även en fjärde säsong kommer dyka upp. Den fjärde säsongen ska enligt uppgift handla om Queen Elizabeth II:s relation till både Margaret Thatcher och prinsessan Diana. Det är ännu oklart när säsong fyra har premiär.


LÄS OCKSÅ: Diana om bröllopet med Charles: ”Jag kände mig som ett lamm på väg till slakt”

The Crown gör comeback med säsong 3 på Netflix.

Foto: Netflix

The Crown gör comeback med säsong 3 på Netflix.

Foto: Netflix