Foto: .All photographs from the collection A/W11 are pr

Tiger AW11

  Tigers höstkollektion 2011 för dam balanserar skickligt mellan herrigt och superkvinnligt. Pendel går mellan långa raka rockar, kavajer och gubbyxor, till figurnära fodralklänningar och chiffongkreationer.  Damernas.se intervjuar Tigers designteam: 

Vad hittar vi för nya element i kollektionen?- En betoning av en modern, edgy attityd. 

Denna säsong har ni med en fjäderjackan som har blivit både omtalad och ombloggad, och är ett riktigt statementplagg, har ni något sådant statementplagg i höstens kollektion?- Vi har några showpieces, och vi ville fånga essensen av kollektionen på ett visuellt plan med till exempel extrema längder, mönster och material. 

Vilket plagg i kollektionen ligger er närmast om hjärtat? - En cocoon coat och ett plisserat print. De är rena, minmalistiska, med en touch av bärbarhet och kombinerad med en stark grafisk påverkan.

Vad har varit roligast under processen att ta fram kollektionen?- Att researcha och jobba fram kollektionen. Det har varit ett otroligt intensivt arbete med säsongens koncept.  

Vad kan man förvänta sig från Tiger härnäst?- Coola klassiker mixade med en ungdomlig, edgy riktning. Vad har ni för drömmar kring Tiger för framtiden?- Våra framtidsdrömmar är att expandera på den internationella marknaden. 

Se hela visningen från Tiger genom att klicka på bilderna till höger.
FOTO: © Kristian Löveborg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!