Moderedaktören väljer: 20 tidlösa handväskor att slå till på

Damernas Världs moderedaktör Sara Sadeghi har handplockat 20 prisvärda handväskor att älska länge – investera nu och älska hela livet.

handvska-sara

Väska med bred axelrem från By Malene Birger. ”Mixa med andra mönster i din outfit för en cool och modern look”. Läs mer och köp här.

Lindex
Väska från Lindex med handtag och axelrem i gröna toner med guldfärgade detaljer. Chict och detaljrikt budgetkap! Läs mer och köp här.
Handväska från Little Liffner
Krokopräglad handväska i skinn från Little Liffner, med handtag och avtagbar axelrem. Den lilla svarta klassikern, lyxig och tidlös! Läs mer och köp här.

agnes-cecilia-vaska
Axelremsväska från Agnes Cecilia i slätt skinn med guldfärgade detaljer. Stilren modell med lång livslängd i garderoben. Läs mer och köp här.

Becksöndergaard väska med axelrem
Hundtandsmönstrad väska med bred axelrem från Becksöndergaard. Cool och trendhöjande vardagsmodell. Läs mer och köp här.

Skinnväska från Tory Burch
Elegant axelväska i skinn med guldkedja från Tory Burch. Funkar perfekt både till festen som till en dressad vardag. Läs mer och köp här.

Atelier-väska
Axelremsväska i skinn från ATP Atelier. Höj trendfaktorn genom att matcha den med en outfit i olika nyanser av rött och rosa. Läs mer och köp här.

Axelremsväska från Furla

Axelremsväska i skinn från Furla, med guldfärgad kedja och spänne. Addera den till en helvit outfit för en ljuvlig vinterlook. Läs mer och köp här.

Rebecka Minkoff – väska i skinn
Axelremsväska i skinn och mocka från Rebecca Minkoff. Chic vardagsmodell med många praktiska fack och generöst utrymme. Läs mer och köp här.

 

Esprit

Handväska med metallhandtag och axelrem från Esprit. En vass accessoar till vardagsoutfiten. Läs mer och köp här.

Rebecka Minkoff_LÅGUPPLÖST
Axelremsväska från Rebecca Minkoff i strukturerat skinn med silverkedja. Den gula nyansen är superhet även för våren 2019. Läs mer och köp här.

cos vaska silver

Påsväska från Cos av krackelerat skinn i trending silvermetallic. En extra krydda till festlooken! Läs mer och köp här.

DKNY-ej-dragare

Väska i stansat skinn med silverkedja från DKNY. Från jobbet till AW:n, denna modell håller måttet i alla lägen. Läs mer och köp här.

Ralph Lauren

Axelremsväska från Ralph Lauren i skinn med guldfärgad kedja. En uppfriskande färgklick till outfiten. Läs mer och köp här.

IvyRevel
Trendig påsväska med silverkedja från Ivyrevel. Ett klockrent val till partylooken! Läs mer och köp här.

CarinWester

Blank halvmåneformad väska med bred axelrem från Carin Wester. Sofistikerad och vass modell. Läs mer och köp här.

See By Chloe
Detaljrik axelremsväska i skinn med guldring från See by Chloé. Kombinera den till en stilsäker jeans- och kavajlook. Läs mer och köp här.

Rizzo

Ormskinnsmönstrad axelremsväska i skinn från Rizzo. För en extra lyxig look, matcha den till en dressad ton i ton-outfit i pudriga nyanser. Läs mer och köp här.

Arket
Boxig axelremsväska i mjukt skinn från Cos. En perfekt match till en kamelfärgad ullkappa.Läs mer och köp här.

don-donna-1
Krokopräglad axelremsväska i skinn med gulddetaljer från Don Donna. Den ultimata vardagsväskan som rymmer det allra viktigaste.Läs mer och köp här.

NUVARANDE Moderedaktören väljer: 20 tidlösa handväskor att slå till på
NÄSTA 25 praktiska vinterskor som håller både stilen och värmen