TRENDRAPPORT: Vårens trendigaste topp

Det är goda tider för alla skjortälskare, och för dig som inte gillar allt för kortärmat! Damernas.se tar en nära titt på vårens topp- och ärmtrend ... 

Det är goda tider för alla skjortälskare! Bredvid singoallatoppen, regerar nämligen den vita skjortan som vårens trendigate topp. Den klassiska skjortan gör nämligen entré, bland de annars så maximalistiska trenderna, på catwalken i vår. Nytt för 2011 års modell är den oversize:ade och fyrkantiga modellen, samt den speciella ärmen, som är vid i sin form och slutar vid armvecket. En trekvartsärm helt enkelt. Denna typ av ärm förekommer även på klänningar hos såväl  Stella McCartney som  Calvin Klein

Vill du våga mer färg? Inspireras av  Prada,  Stella McCartney och  Sportmax, där den vida ärmen förekommer på mönstrade och knalliga skjortor och tunikor. 

TRENDTIPS: Satsa på en statement-skjorta, som har någon speciell detalj, som till exempel ärmen eller att skjortan har en speciell skärning. Viktor & Rolf har till exempel skapat en skjorta som är kort fram och lång bak.
Matcha din skjorta med ett par vida byxor, eller gör som hos Jil Sander där man mixat klassisk skjorta med couture-kjol. 

Dries van Noten, Sportmax, Akris, Prada, Giambattista Valli
Viktor & Rolf, Calvin Klein, Stella McCartney, Celine, Prada

VÅRENS TRENDER 2011

Vårens trendigaste solglasögonVÅRENS 5 STÖRSTA SKOTRENDER 2011VÅRENS TRENDER 2011: Vårens trenddetaljVÅRENS TRENDER 2011: Vitt, vitt och åter vitt!VÅRENS TRENDER 2011: Visa magen

VÅRENS TRENDER 2011: Ljuv romantikVÅRENS TRENDER 2011: Pressade plisseringarVÅRENS TRENDER 2011: Trendiga transparenterVÅRENS TRENDER 2011: SAFARIVÅRENS TRENDER 2011: Trendigaste mönstretVÅRENS TRENDER 2011: Punkig boywomenVÅRENS TRENDER 2011: Modevärlden går bananasVÅRENS TRENDER 2011: FÄRG, FÄRG, FÄRGVÅRENS STORA TRENDGUIDEVÅRENS TRENDER 2011: YSL-FEBERVÅRENS TRENDER 2011VÅRENS TRENDER 2011: Fjädrar till tusen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!