Vårens starkast lysande trend 2013

Den metalliska trenden handlar inte längre bara om futuristiska silvertoner. Nu ser vi ett folierat skimmer över starka färger som blått, gult och grönt. Nyfiken på hur du ska bära upp detta? Damernas Värld guidar dig efter klicket. Nästan hela Burberry Prorsums kollektion inför våren 2013 bestod av metalliskt färgade plagg. Även stora modehus som Christian Dior, Chloé, Lanvin, Burberry Prorsum och Céline var med och satte trenden. Vi ser den på kappor, jackor, kjolar, västar, blusar, skor och andra accessoarer. 

 STILTIPS: - Våga dig på en monokrom look. I senaste numret av Damernas Värld visar DV:s Sania Claus Demina hur du kan bära upp trenden från topp till tå på sidan 171.
- Balansera upp en glänsande kjol genom att bära den tillsammans med ett enkelt basplagg i bomull.
- Snyggaste färgkombinationerna: Blå + grön, rosa + orange, vit + vit och beige + vit. 

Passa på att lysa upp när du firar Valborg nästa vecka! I morgon hittar ni en lista på de snyggaste alternativen som finns att köpa just nu. Missa inte!

Céline, Viktor & Rolf, Lanvin, Emporio Armani
Chloé, Christian Dior, Burberry Prorsum, Mulberry

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!