Vårens trendigaste solglasögon

Runda, fyrkantiga, stora, små, svarta eller knalliga. Hur ser vårens trendigaste solglasögon ut? Damernas.se har svaret.
Spana in  säsongens absolut trendigaste solglasögon efter klicket ...

Varje säsong bär just sin solglasögontrend. Våren 2012 bär två - en underbar nyhet för alla ansiktsformer, solglasögonälskare och er som gillar att variera er med form och färg.
Det för säsongen så trendiga 1950-talet går igen även på solglasögon-sidan, och då i form av kattögonformade solglasögon i olika varianter - stora som små. Det viktiga är att de är formade som kattögon. 

Den andra trenden för våren är de runda solglasögonen som har haft ett fast grepp om trendscenen de senaste säsongerna. Nytt för våren 2012 är att de runda solglasögonen blir knalligare, mer lekfulla och även en aning större. Även halvbågade, runda solglasögon ingår i denna trend. 

TRENDTIPS!- Är du trött på förra eller förrförra säsongens runda solglasögon - trots att de passar din ansiktsform? Inspireras av Prada där runda solglasögon utgör grunden, men bågarna formar en kattögonform. Hur läckert som helst!
- Satsa på färg! Knalliga färger - och framförallt pasteller - är en het trend på solglasögon i vår. Varför inte satsa på flera olika solglasögon och matcha, missmatcha och mixa med alla dina våroutfits?

Vill du ha tips på snygga solglasögon? I morgon listar Damernas.se de bästa solglasögonköpen - i alla prisklasser - just nu!

Prada, Nicole Fahri, Rochas
Nicole Fahri, Kenzo, Prabal Gurung
Milly, Proenza Schouler, Tory Burch

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!